22.6 C
Hrastnik
nedelja, 16. 06. 2024
spot_img
MOBILNOAvtomobilizemTransit in Transit Custom Trail

Transit in Transit Custom Trail

Ford Transit in Transit Custom sta z oznako Trail dobila znatno robustnejši izgled.

TRAIL

Transit in Transitu Custom Trail sta dodatno odeta v črne stranske obrobe in črne obrobe blatnikov, nova sta odbijača v kombinaciji s črno barvo in vidno zaščito podvozja, najbolj opazna pa je nova prednja maska z velikim črnim napisom Ford, po vzoru Ford Ranger Raptorja. Transit in Transit Custom Trail s sprednjim pogonom so serijsko opremljeni z mehanskim diferencialom z omejenim zdrsom, Transit Trail pa je na voljo s štirikolesnim pogonom.

Trail različice je podjetje Quaife opremilo z novim mehanskim diferencialom z omejenim zdrsom mLSD, ki ob zdrsavanju samodejno prenese navor motorja kolesu z največjim trenjem. Transit s štirikolesnim pogonom lahko ob potrebi pošlje do 50% navora na prednji kolesi in tako zagotovi boljši oprijem. Tehnologijo štirikolesnega pogona dopolnjuje še izbira načina vožnje oz. podlage (spolzka tla, kolovoz), ki ga voznik izbere s pomočjo stikala na armaturni plošči. 

Modeli Trail so bogato opremljeni, saj poleg terenskega videza in izboljšanih voznih lastnosti, serijsko vsebujejo tudi usnjeno oblazinjenje, ogrevano vetrobransko steklo, izboljšano klimatsko napravo in prezračevanje, samodejno upravljanje luči, itd.

ACTIVE

Transit Custom in Tourneo Custom sta na voljo tudi v različi Active.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content