25.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 07. 2024
spot_img
AKTIVNONoviceT-2 Varuh – Zanesljiv partner v trenutku nezgode

T-2 Varuh – Zanesljiv partner v trenutku nezgode

V skrbi do svojih strank je T-2 oblikoval produkt, ki nosi ime in poslanstvo – Varuh. Z zavedanjem pomena neodvisnosti in sigurnosti, T-2 Varuh prinaša mir pri srcu gibalno oviranim posameznikom in njihovim bližnjim.

Varuh, ki nikoli ne spi

T-2 Varuh je sistem, zasnovan z mislijo na tiste, ki se soočajo s težjimi življenjskimi izzivi zaradi mobilnosti. Ta sistem je več kot le tehnološka inovacija – je sočutni spremljevalec, ki avtomatsko posreduje sporočilo ali klic v primeru padca. Občutek zaupanja, ki ga prinaša T-2 Varuh, omogoča gibalno oviranim večjo samozavest v njihovem dnevnem življenju.

Enostavnost na dosegu roke

S pritiskom na gumb lahko uporabnik T-2 Varuh sistema hitro in enostavno pokliče na pomoč zaupanja vredno osebo, ne glede na to, kje se nahaja. To preprosto dejanje odpira vrata k hitrejši in učinkovitejši pomoči, kadar je to najbolj potrebno.

Mirnost za skrbnike in svojce

T-2 Varuh dodaja plast varnosti, ki zmanjšuje skrb skrbnikov in svojcev. Vedoč, da lahko njihovi ljubljeni v nujnih situacijah takoj pridobijo pomoč, pomeni manj skrbi in več neprecenljivega miru.

Lokacijska podpora, ko je najbolj potrebno

Poleg hitrega posredovanja v nujnih primerih, T-2 Varuh prinaša še eno ključno funkcionalnost – sposobnost sporočanja lokacije uporabnika skrbnikom. V trenutku, ko je aktivirana funkcija za klic na pomoč, sistem samodejno posreduje trenutno lokacijo uporabnika izbranim kontaktom. Ta funkcija zagotavlja, da pomoč ni le na poti, temveč je usmerjena natančno tja, kjer je potrebna.

Grafični prikaz delovanja ob padcu. Vir: T-2 d.o.o.

Zavezanost T-2 k ustvarjanju dostopnih rešitev, ki podpirajo enakopravnost in občutek enakosti med vsemi posamezniki, je kristalno jasna. T-2 Varuh ni le odraz te zaveze, temveč je tudi korak naprej v nenehnem iskanju in razvijanju boljših načinov za osebe z gibalnimi omejitvami, da živijo svoje življenje polno in neovirano.

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content