25.8 C
Hrastnik
sobota, 13. 07. 2024
spot_img
AKTIVNONasvetiDozirnik zobne paste - posrečeno in praktično

Dozirnik zobne paste – posrečeno in praktično

Na trgu se je pred kratkim pojavil zelo posrečen dozirnik zobne paste v obliki priljubljenih Minionov. A všečnost ni (edini) razlog, da bi kaj takega kupili in imeli doma, pomembno je tudi to, da je konec koncev to zelo praktična “igrača”.

Iz radovednosti sem tudi sam pred časom kupil dozirnik zobne paste (v obliki dvookega Miniona). Ni težko sestaviti, saj magnet potegne skupaj spodnji in zgornji del, nato sledi zgolj še (opcijsko) pritrjevanje na kopalniško keramiko s priloženim prozornim trakom. Najprej se tej “igrači” nasmehneš, saj deluje posrečeno čudno, nato ji v glavo zapičiš zobno pasto in vidiš, da stvar funkcionira. Preposto in praktično.

No, najprej je potrebno nekajkrat pritisniti v njegova usta z zobno ščetko, da zobno pasto v praksi začne vleči iz tube, a ob vsakodnevni uporabi to “pumpanje” ni več potrebno. Moč, ki je potrebna za zadosten potisk zobne ščetke ni zanemarljiva, a je vsekakor manjša kot pri neposrednem stiskanju paste iz tube. Predvsem pa je, vsaj zame, lažje z dlanjo potisniti naprej, kot močno stisniti s prsti in obenem še držati v roki zobno ščetko. 

Po treh mesecih uporabe lahko rečem, da je kljub začetni skeptičnosti omenjen dozirnik zobne paste ugoden in zelo praktičen nakup, ki olajša vsakodnevno osebno higieno.

{youtube}9VoKoRGXE1A{/youtube}

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content