24.9 C
Hrastnik
ponedeljek, 27. 05. 2024
spot_img
ArhivCG-Lock za stabilnejšo in varnejšo vožnjo

CG-Lock za stabilnejšo in varnejšo vožnjo

CG-Lock je sistem, ki olajša pripenjanje in predvsem poskrbi za stabilnejše sedenje, kar poveča udobje in varnost med vožnjo.

Gre za majhno, nemotečo kovinsko zaponko, ki se pritrdi na obstoječi varnostni pas v manj kot 5 minutah, brez dodatnih orodij. Namestimo si jo lahko doma, sami.

Zaponka CG-Lock poskrbi, da spodnji del varnostnega pasu stabilno in čvrsto fiksira potnikovo ali voznikovo medenico, pri tem pa ne vpliva na mobilnost in premikanje zgornjega dela trupa, katerega premikamo za lažje upravljanje z vozilom. Čvrsto fiksirana medenica preprečuje njen zdrs ob morebitni prometni nesreči, kar znatno zmanjša možnosti poškodb hrbteničnih vretenc. Obenem pa dvigne udobnost sedenja in naše telo obdrži v stabilnejšem položaju tudi ob vožnji po vijugasti cesti.

CG-Lock je koristen tudi za vse tiste, ki med vožnjo sedijo v svojem invalidskem vozičku, saj ga je moč montirati tudi na dodatne, prilagojene varnostne pasove.

Z omenjenim sistemom je naša medenica čvrsto “ujeta” v sedež, podobno kot vidimo pri voznikih dirkalnih vozil. S stabilnim sedenjem, brez nagibanja, dirkači povečajo svojo sposobnost hitrega in natančnega upravljanja vozila za kar 80%.

Dobavljive so tudi v Sloveniji, pišite nam.

 

- Oglasni prostor -

ZADNJE OBJAVE

Skip to content