Ohraniti želimo našo pozicijo enega vodilnih portalov za pomoč ter nudenje potrebnih informacij vsem invalidom, ki imajo zaradi fizičnih ovir težave mobilnosti, ki je ena temeljnih stebrov k aktivni vključenosti v družbo.

K sodelovanju si želimo pritegniti zlasti ustanove, organizacije za pomoč invalidom, avtohiše (prodaja vozil primernih za invalide), prodajalce in serviserje raznih tehničnih pripomočkov (vozički/el. vozički, skuterji, el. postelje, itd.), ipd. Prepričani smo, da se bo za sodelovanje z nami, ki bo temeljilo na obojestranski koristi odločil še kdo, zato na tem mestu ne želimo prehitro zaključevati seznama.

Opažamo, da je s strani države bilo, in je še vedno, bistveno premalo posluha in konkretnih rešitev za potrebe invalidnih oseb na individualni ravni, saj se invalidov ne da enačiti vse povprek, čeprav se v zadnjih letih stvari vendarle premikajo v pozitivno smer. Tu mislimo zlasti na urejanje okolja in objektov, katere invalidi prav tako pogosto uporabljamo zaradi urejanja povsem življenjskih vprašanj.

Skupaj se bomo še naprej zavzemali, da se vsakomur omogoči enaka dostopnost do storitev.

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information