Zemljevid dostopnega turizma

Oceni ta prispevek
(1 glas)
Zemljevid dostopnih turističnih objektov in destinacij Zemljevid dostopnih turističnih objektov in destinacij

Interaktivni zemljevid dostopnih turističnih objektov in destinacij, ki jih objavljamo v rubriki "Dostopni turizem".

Rubrika Dostopni turizem je naša stalnica že vse od prvega dne spletnega mesta mojaPot.net. Skozi leta se je nabralo kar lepo število preverjenih turističnih objektov in destinacij v Sloveniji in tujini. Naša ekipa je obiskala in preverila mnogo gostišč, pizzerij, hotelov, apartmajev, kopališč in s tem pomagala marsikomu pri izbiri primerno dostopne dopustniške destinacije, enodnevnega izleta ali nedeljskega kosila v restavraciji.

Tokrat dodajamo interaktivni zemljevid obiskanih objektov ter destinacij v Sloveniji in izven nje. Ob kliku na lokacijo se, poleg naziva in naslova, prikažejo ikone, ki ponazarjajo ali je objekt dostopen z vozičkom, ali imamo ponujeno možnost parkiranja vozila na prostoru za invalida ter če imamo na voljo prilagojene sanitarije. Priporočamo, da poleg omenjenih ikon, kliknete tudi na naziv/ime destinacije ali objekta, kjer boste lahko prebrali podroben opis našega obiska.

Zavedamo se, da je dostopnost kljub vsemu dokaj relativna, saj prilagojene sanitarije brez stropnega dvigala za težje gibalno ovirane niso uporabne, prav tako niso za samostojne voznike invalide s stranskim kasetnim dvigalom uporabna parkirišča, ki niso bočna, ipd.
Vsakomur zato priporočamo, da se v primeru dodatnih vprašanj in zahtev predhodno informira neposredno pri turističnem ponudniku.

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information