VW se pripravlja na novi Multivan in ID.BUZZ

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Model T6.1 na novi proizvodni liniji Model T6.1 na novi proizvodni liniji | Foto: Volkswagen

Obsežna posodobitev proizvodnje v tovarni Volkswagnovih gospodarskih vozil v Hannovru.

Volkswagen čas poletnih dopustov že tradicionalno izkorišča za številne adaptacije in vzdrževalna dela v proizvodnji vozil. Letos so bili v ospredju proizvodni obrati za prihodnje modele iz družine Transporter - naslednika aktualnega Multivana (od 2021) in ID.BUZZ (od 2022).

Dr. Josef Baumert, član uprave znamke VW GV, odgovoren za proizvodnjo in logistiko: "S sedanjimi ukrepi sistematično uresničujemo našo strategijo avtomatizacije in digitalizacije proizvodnje. Proizvodnjo v Hannovru bomo v celoti preuredili, da bomo lahko v prihodnje tukaj poleg naših uspešnih modelov serije T6.1 od naslednjega leta pod eno streho izdelovali novi Multivan (s klasičnim in hibridnim pogonom) in tudi naš novi popolnoma električni model ID.BUZZ. To je jasen signal in zaveza za prihodnost naše tovarne."

Na nekaterih proizvodnih linijah bodo od leta 2021 vzporedno izdelovali model T6.1 in njegovega naslednika - novega Multivana. To velja predvsem za procese v montaži. Med kolektivnim dopustom so v montaži vozil zaključili številne projekte za integracijo teh novih modelov in procesov.

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information