Turistična agencija za invalide No Limits Tours

Oceni ta prispevek
(2 glasov)
No Limits Tours No Limits Tours

Popolnoma nova turistična agencija v Sloveniji za gibalno ovirane turiste No Limits Tours zagotavlja celoten spekter različnih dostopnih in prilagojenih turističnih destinacij.

 "Pri nas lahko turisti obiskujejo glavne turistične znamenitosti, ki so popolnoma dostopne osebam na invalidskem vozičku. Doživetja v Sloveniji, kot na primer obisk starega mesta Ljubljane, ogled srednjeveškega sredozemskega mesta Piran, doživetje edinstvene pravljice na Bledu in še več ponujamo vsem, ne glede na njihovo gibalno oviranost," je o agenciji povedala Petra Beja.

Dejstvo je, da so potovanja pri invalidih pogojena s planiranjem vsake malenkosti, da lahko doživimo čim več ponujenega. Prva ovira je ta, da še vedno primanjkuje informacij o dostopnosti in prilagojenosti določene lokacije in tako se pojavlja (upravičen) strah pred neznanim. Agencija No Limits Tours zagotavlja informacije za invalide o dostopnih turističnih storitvah, o dostopnih in prilagojenih nastanitvah in dostopnih destinacijah v Sloveniji, na Hrvaškem in nekaterih drugih turističnih destinacijah v Evropi. Vsi hoteli in druge oblike nastanitve v njihovi ponudbi so prijazne invalidom. Destinacije in namestitve so predhodno preverjene s strani njihove ekipe.

Že v preteklosti so se radi odzvali ljudem, ki so potrebovali pomoč in podporo pri načrtovanju potovanj in jim omogočili brezskrbno bivanje oziroma doživetje brez ovir. Danes pa poleg tega omogočajo tudi namestitve, počitnice, vodene izlete in obiske znamenitosti za gibalno ovirane invalide. "No Limits Tours ponuja številne prilagojene in dostopne ture ter pakete za invalide z nepozabnim dihom adrenalinskih aktivnosti. Da popestrimo sama doživetja, našim strankam omogočamo tudi najem opreme, kot so invalidski vozički, hodulje, monoski, JOB stol (alternativa bazenskim dvigalom) ipd.," še dodaja Petra.

Nudijo tudi prevoz z lastnimi minibusi po Sloveniji, Hrvaški ali drugje. Izbirate lahko med 8-sedežnimi Renault Master kombiji, ki so prilagojeni za prevoz oseb na invalidskih vozičkih, 20-sedežni Mercedes-Benz Sprinter VIP minibus ali 38-sedežni Mercedes-Benz Tourino avtobus. V sodelovanju s partnerji lahko ponudijo vse vrste kombijev in avtobusov z zmogljivostjo od 9 do 56 sedežev.

Če si torej želite oddiha nekje, kjer še niste bili, se obrnite na agencijo No Limits Tours in pripravili vam bodo ekskluzivno in konkurenčno ponudbo brez ovir.Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information