Svetovna premiera nove Škode Fabie in Fabie Combi

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Škoda Fabia Combi Škoda Fabia Combi

Na letošnjem salonu 'Mondial de l’Automobile' sta nova Škoda Fabia in nova Škoda Fabia Combi doživeli svetovno premiero, ki je pritegnila veliko pozornosti. Avtomobil, ki so ga razvili povsem na novo, v obeh različicah prihaja na trg v drzni, sodobni in inovativni podobi, kot je še nismo videli. Nova Škoda Fabia in nova Škoda Fabia Combi spadata med zvezde letošnjega salona v francoski metropoli.

"Nova Fabia je za Škodo nov mejnik, ki priča o emocionalni in tehnološki moči znamke," je povedal predsednik uprave družbe Škoda prof. dr. h.c. Winfried Vahland. "S kompaktnim zadkom ali v karavanski izvedbi: nova Fabia je enostavno več avtomobila. Je avto za srce in razum, idealen za moderno, urbano mobilnost današnjega časa. Prepričani smo, da bo nova Fabia osvojila nove skupine kupcev. Do danes se je za ta naš model odločilo že več kot 3,5 milijona kupcev. Fabia Combi pa je bila že od samega začetka v svojem segmentu najuspešnejši model na trgu," tako prof. dr. Vahland. "Želimo si, da bi se ta uspeh nadaljeval tudi z najnovejšo generacijo Fabie."

Tretja modelska generacija je bila razvita povem na novo. Najbolj očitno to že na prvi pogled razkriva drznejši dizajn z ostrejšimi linijami. Pri Škodi so novi Fabii ukrojili impresivno obleko, na kateri so med drugim opazni tudi oblikovni elementi Škodine študije VisionC.

Tudi tehnika nove Škode Fabie izpolnjuje vsa pričakovanja, ki jih danes gojijo kupci avtomobilov. Fabia je prvi Škodin model, v katerem lahko pametni telefon povežete z multimedijskim sistemom vozila – to omogočata funkciji MirrorLink™ in SmartGate.
Z novimi motorji in manjšo maso so se poraba in emisije nove Fabie zmanjšale za do 17 odstotkov. Iz višjih avtomobilskih razredov so prevzeti asistenčni sistemi za več varnosti in udobja. Poleg tega pa sta nova Škoda Fabia in nova Škoda Fabia Combi prava mojstra funkcionalnosti, saj se lahko pohvalita z vsestranskimi možnostmi uporabe in z največjim prtljažnikom v svojem razredu.

Vir: Porsche Slovenija

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information