Preizkusili smo Hitri nakup Drive-Thru Celje

Oceni ta prispevek
(5 glasov)
Hitri nakup Drive-Thru Celje Hitri nakup Drive-Thru Celje | Foto: hitrinakup.com

Hitri nakup je trenutno najlažji in najenostavnejši nakup in prevzem blaga za samostojnega voznika invalida (in vse ostale kupce).

Preizkusili smo Hitri nakup Drive-Thru pri Planetu TUŠ v Celju. Gre za prvo tovrstno ponudbo TUŠ-evih trgovin in ob preizkusu je, vsaj z vidika samostojnega voznika invalida, najbolj prepričala od vseh do sedaj.

Najprej se registriramo v njihovi spletni trgovini in se "sprehodimo" skozi e-trgovino, kjer želene izdelke dodamo v košarico. Po končanem nakupovanju izberemo mesto prevzema (trenutno na voljo samo Planet TUŠ Celje, vendar obljubljajo širitev tudi v sklop drugih njihovih trgovin) ter okvirno uro. Ob naročilu dodamo še našo mobilno telefonsko številko na katero dobimo v obliki SMS sporočila obvestilo, kdaj so naši izdelki pipravljeni za prevzem ter številko naročila, ki jo moramo nato povedati ob prevzemu. Plačilo lahko opravimo z D'narjem na kartici zvestobe ali osebno ob prevzemu, kjer izbiramo med plačilom s kartico ali gotovino.

Na dan oz. okvirno uro prevzema se z avtom zapeljemo na prevzemno mesto, kjer ni terminala in ni potrebno skenirat ne kartice, ne vnašati številke naročila. Povedano drugače, ko avto pripeljemo na prevzemno mesto, ne storimo ničesar. Še predno vozilo ugasnemo, je pri nas že uslužbenka ali uslužbenec, katermu povemo številko naročila in obliko plačila. Ob opravljanju plačila nam v prtljažnik (ali na drugo mesto v vozilu) zložijo kupljene artikle in že smo končali z nakupom.
Hitro, enostavno in predvsem brez ovir za gibalno ovirane voznike.Foto: hitrinakup.com

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information