Multivan s kasetnim dvigalom

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Multivan s kasetnim dvigalom Multivan s kasetnim dvigalom | Mobil mit Volkswagen – Multivan für Aktivfahrer

Volkswagen v sklopu svojega programa "Mobilnost s Volkswagnom" skrbi za rešitve, ki gibalno oviranim invalidom omogočajo boljšo in lažjo mobilnost.

Mobilnost s Volkswagnom omogoča tudi izbor med dvema kasetnima dvigaloma, ki sta produkt priznanega nemškega podjetja AMF-Bruns, ki se ponaša s 60-letno tradicijo na področju prilagoditev vozil za invalide.

Manjše, primerno za vozičke na ročni pogon, je kasetno dvigalo K90 Active. Platforma omogoča, da se uporabnik zapelje na ploščad s katerekoli strani (leve ali desne). Največja prednost je njena majhnost, saj ob vozilu potrebujemo zgolj 80 cm širine za njeno nemoteno uporabo, kar je še kako dobrodošlo pri parkiranju. Njena nostilnost je 200 kg, širina platforme pa je zgolj 68 cm, kar omogoča montažo brez dodatnih posegov v podvozje vozila.

Večje, primerno za vozičke na elektromotorni pogon, je kasetno dvigalo K90. Platforma je klasična, kar pomeni, da se uporabnik nanjo zapelje s sprednje strani z vozičkom naprej ali vzvratno. Nosilnost kasetnega dvigala K90 je 300 kg, kar zadostuje za veliko večino električnih vozičkov in uporabnikov. Kaseta je tanka in zaščitena z jeklenim ohišjem. Uporabnik lahko izbira med dvema različnima dolžinama platforme - 100 ali 120 cm.

 

Vir: Mobilnost s Volkswagnom

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information