Moderna prilagoditev Mercedesa razreda V

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Mercedes-Benz V-Razred Mercedes-Benz V-Razred | Moto Authority

Paravan je pri prilagoditvi vozila Mercedes-Benz V-razred za osebo brez zgornjih okončin uporabil trenutno najnovejše možnosti, ki jih ponujajo.

Kot prikazuje spodnji posnetek podjetja Paravan, so pri prilagoditvi individualnim potrebam osebe brez rok uporabili najnovejše in najmodernejše tehnološke rešitve, ki so trenutno v njihovi ponudbi. 

Vozilo se upravlja preko centralnega sistema Space Drive II, kamor so priklopili zavijanje oz. upravljanje volana z levim stopalom. Sekundarne funkcije (smerniki, električni pomik stekel, klimatska naprava, luči, brisalci, ipd.) se upravljajo z glasovnimi ukazi in prikazujejo na najnovejšem Paravan Touch sistemu z zaslonom nameščenim pod volanskim obročem. Zagon motorja poteka preko relativno novega Magic Key sistema.

Za varnost voznika med vožnjo je nameščen elektronski in samodejni sistem pripenjanja voznika (zlasti takšne brez ali s hujšo okvaro zgornjih okončin), ki dodobra objame in pričvrsti predel pasu, ki posledično ves čas drži medenico v pravem in enakem položaju. Obenem pa ločena V pasova čvrsto oprimeta rami in tako poskrbita za udobno in varno pozicijo zgornjega trupa.

Vir: Paravan

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information