Obseg prodaje je bil v letu 2020 za 24,4 odstotka manjši kot v predhodnem letu.

Leto 2020 bo v zgodovino zapisano kot leto pandemije. A tudi v takšnem letu teče življenje in tudi za leto 2020 smo pripravili 10 najbolj branih prispevkov na našem spletnem mestu.

Svet Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije je danes sprejel finančni načrt za leto 2021, ki predvideva tudi uskladitev dodatka za pomoč in postrežbo.

Objavljamo predstavitveni video prilagojenega vozila Ford Grand Tourneo Connect CenterVan.

Z željo po ustvarjanju vključujoče in predvsem solidarne družbe se izvajajo aktivnosti na različnih področjih. Primer takšnega vključujočega projekta, ki združuje turistične in kulturne vsebine in je prilagojen gibalno oviranim osebam, je rezultat skupnega sodelovanja med Slovenijo in Hrvaško.

Objavljamo poslanico ministra Janeza Ciglerja Kralja ob 3. decembru, mednarodnem dnevu invalidov.

Nova top modela iz družine Octavia v četrti generaciji ponujata še večjo varnost, nove asistenčne sisteme, več udobja in sodobne rešitve za povezljivost.

Eno leto po prenovi, Mercedes v razred V dodaja še višjo stopnjo udobja - zračno vzmetenje Airmatic.

Peta generacija prodajne uspešnice, od katere je bilo do zdaj izdelanih že več kot tri milijone primerkov, prihaja na trg kot kombi, družinski enoprostorec, mestni dostavnik in avtodom.

Društvo za mobilnost invalidov Moja pot v četrtek, 29. 10. 2020, obeležuje svoje prvo leto uradnega obstoja.

Novi Volkswagen T7, na novi platformi, delno elektrificiran in s precej Golfu 8 podobno armaturno ploščo, bo luč sveta ugledal leta 2021.

Septembra 1990 – po 6,7 milijona proizvedenih T1, T2 in T3, ki so imeli motor v zadku – se je s prihodom generacije T4 začelo novo obdobje Transporterjev s pogonom spredaj.

Oldi je testiran voziček, ki, zahvaljujoč svoji premišljeni funkcionalni konstrukciji, omogoča mobilnost vsem nepomičnim osebam.

Obsežna posodobitev proizvodnje v tovarni Volkswagnovih gospodarskih vozil v Hannovru.

Z vavčerji naj bi reševali slovenski turizem. Pa ga težje gibalno ovirana oseba sploh lahko vnovči?

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information