Ford Transit Custom z visoko streho ima potencial za predelavo

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Ford Transit Custom Ford Transit Custom

Ford, po lanskoletni ofenzivi novih modelov v segmentu dostavnikov, tudi v letu 2014 nadaljuje s poplavo novosti. Najnovejši je Ford Transit Custom s povišano streho, katerega je podjetje AMF-Bruns že vzelo "pod nož".

Ford Transit Custom z visoko streho ponuja, za svojo velikost, zares ogromno prostora in funkcionalnosti, ki je pri predelavi za potrebe invalidov še kako pomembna. V osnovi lahko ponudi veliko prostora za 8 potnikov in voznika, o čemer smo že pisali, ko je (sicer z normalno streho) zapeljal na naš test. A podjetje AMF-Bruns je že osnovalo in priredilo potrebe tudi invalidom. Tako lahko po potrebi udobno in predvsem varno vanj namestimo 4 osebe na invalidskem vozičku.

Zaradi prostornosti in višine, lahko vanj namestijo tudi nakladalno ploščad AL1 1380 z veliko platformo za dvig in spust večjih električnih invalidskih vozičkov in tudi električnih skuterjev. Zahvaljujoč aluminijastem prilagodljivem dnu "Smartfloor", lahko novi Ford Transit Custom sprejme 7 potnikov, enega potnika na invalidskem vozičku in voznika. Brez, da bi zaradi tega trpeli udobje, prostornost in varnost.

 

Vir: AMF-Bruns

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information