Evropska premiera za I.D. Buzz na ženevskem avtomobilskem salonu

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Volkswagen I.D. Buzz Volkswagen I.D. Buzz | cnet.com

Konceptno vozilo na osnovi modularne elektrifikacijske platforme ponuja udobje in veliko prostora za potovanja, obenem pa po obliki spominja na legendarne začetke modelov T.

Volkswagnova študija I.D. Buzz bo na ženevskem avtomobilskem salonu doživela evropsko premiero. Nova študija električnega kombija je drugi model iz serije I.D., ki razkriva, kakšna bo prihodnost in dokazuje, da je modularna elektrifikacijska platforma (MEB) primerna tudi za velikoprostorske limuzine. Baterije in pogonski sklop so nameščeni v dnu, tako da imajo voznik in potniki zgoraj veliko prostora zase in prtljago. Kakšne bodo možne kombinacije z morebitnimi prilagoditvami za invalide, pa bomo morali še počakati kar nekaj časa.

Za I.D. Buzz je ženevski salon že tretja postaja. Po svetovni premieri v Detroitu v začetku januarja je sledilo srečanje in fotografiranje z modelom T1 v Miamiju na Floridi. Čeprav najstarejšega in najmlajšega predstavnika Volkswagnovih velikoprostorskih limuzin ločuje sedem¬deset let, I.D. Buzz v sebi brez dvoma nosi gene daljnega prednika: maksimalen izkoristek prostora na površini osebnega avtomobila srednjega razreda. Poleg tega pa še vsestransko prilagodljive sedežne možnosti in interaktivne povezave. Z razširjeno platformo MEB-XL ta 4.942 mm dolga, 1.976 mm široka in 1.963 mm visoka študija tudi v notranjosti zagotavlja za svoj razred izjemne prostorske razsežnosti.

 

Vir: Porsche Slovenija

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information