Chrysler Pacifica

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Chrysler Pacifica Chrysler Pacifica | Wikipedia

Chrysler Pacifica je enoprostorno vozilo, ki ga sestavljajo v Kanadi. V nekaterih azijskih državah še vedno nosi ime Grand Voyager.

Poročali smo, da je priznano podjetje za prilagoditve vozil predstavilo popolnoma prilagojeno vozilo Chrysler Pacifica, ki pa na našem prostoru ni ravno poznano vozillo. Da je temu tako se ne gre čuditi, saj je že pred leti znamka Chrysler izginila z našega trga, znamenitega Voyagerja pa so nekaj časa na evropskih tleh prodajali pod znamko Lancia.

Chrysler Pacifica je na trgu od leta 2016, zadnjo spremembo pa je doživela leta 2017. Sestavljajo jo v Kanadi, poganja pa jo 3,6-litrski bencinski V6 motor v kombinaciji z 9-stopenjskim samodejnim menjalnikom. V dolžino meri 5,17 metra, široka je 2,0 metra in visoka 1,78 m. Gre za zelo bogato opremljeno vozilo, z ogromno mero varnostnih in udobnostnih dodatkov. V prvi vrsti je seveda družinsko vozilo, ki pa je očitno primerno tudi za dodatne prilagoditve za voznike invalide.

Ceno novega vozila na evropskih tleh ne bomo našli oziroma bo potrebno pogledati v tuje oglasnike rabljenih vozil, kjer najdemo tudi takšne z manj kot 100 prevoženimi kilometri (torej "nove"). Odvisno od dodatne opreme se cene gibljejo med 40 in 70.000 evri.Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information