Celjski sejem vabi na obisk

Oceni ta prispevek
(1 glas)
Celjski sejem 2017 Celjski sejem 2017 | Foto: mojaPot.net

Celjski sejem od 9. do 12. maja vabi na združene sejme Avto in vzdrževanje, Gospodarska vozila in logistika ter Moto boom.

Sejem štirih (po novem sejem treh, čeprav gre še vedno za štiri sklope, a sta Gospodarska vozila in logistika združena pod en sejem) smo v preteklosti vedno z veseljem obiskovali, saj lahko na enem mestu, ob zelo dobri organizaciji, vidimo tako gospodarska vozila, osebna vozila, dopolnilno in vzdrževalno opremo, motocikle, avtobuse in še in še.

Avto in vzdrževanje bo letos že 21. zapovrstjo, združuje pa novosti s področja avtoservisne dejavnosti in avtomobilizma. Gre za največji tovrstni specializirani sejem v tem delu Evrope. Gospodarska vozila in logistika nosi pred svojim nazivom zaporedno številko 11. Poleg ogleda gospodarskih vozil vodilnih znamk, bo mnoga moč tudi preizkusiti, saj bo na voljo opravljanje testne vožnje z lahkimi gospodarskimi vozili Volkswagen in MAN-ovimi dostavniki. 13. Moto boom pa je poslastica za ljubitelje motociklizma - največji tovrstni sejem v Sloveniji.

Vabljeni torej med 9. in 12. majem v Celje.

Invalidi na vozičkih s spremljevalcem imajo prost vstop.


 

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information