Aplikacija z dostopnimi lokacijami v Ljubljani

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Ljubljana By Wheelchair Ljubljana By Wheelchair | ljubljanabywheelchair.com

V sodelovanju z zavodom Turizem Ljubljana se je razvila aplikacija, ki uporabniku pomaga poiskati dostopno lokacijo v Ljubljani.

Pri načrtovanju potovanja ali ogledu mesta, invalidi ogromno časa namenimo iskanju in planiranju obiskov dostopnih turističnih lokacij in objektov. Da bi bilo to vsaj v Ljubljani lažje, lahko poskrbi uporabna aplikacija "Ljubljana By Wheelchair", ki je na voljo za iOS in Android platformi.

"Če si paraplegik, še ne pomeni, da ne moreš več potovati! Z ženo Mirando še vedno rada potujeva. Tudi po moji nesreči. Toda ko si vezan na voziček 24/7, moraš pred vsako potjo vse podrobno preveriti (je res dostopno, kako sploh priti tja,…). V želji, da olajšava življenje drugim turistom na vozičkih (ročnih in električnih), v tej aplikaciji navajava dejansko dostopne kraje v najinem prelepem mestu Ljubljana," je na uradni spletni strani zapisano o avtorju oz. avtorjih.

Več o aplikaciji: http://www.ljubljanabywheelchair.com/index-sl.htmlZa optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information