Airwheel H3S: Voziček, ki se zloži sam

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Airwheel H3S Airwheel H3S | airwheel.net

Airwheel H3S je tehnološko napreden, lahek in okreten invalidski voziček na elektromotorni pogon, ki se zloži sam.

Airwheel H3S brez baterij tehta zgolj 29,5 kg, a kljub temu prenese 130 kg nosilnosti uporabnika. Njegova posebnost niso samo okretnost in majhne dimenzije, temveč tudi povezanost z napredno tehnologijo, zaradi česar mu proizvajalci pravijo kar "pameten voziček". Upravljamo ga lahko namreč kar z aplikacijo na pametnem telefonu ali tablici, lahko pa uporabimo tudi "klasičen" joystick, ki ga namestimo na levo ali desno stran. Če ste ena izmed tistih gibalno oviranih oseb, ki še lahko samostojno opravi par korakov, vam bo voziček Airwheel H3S avtonomno sledil. Voziček namreč lahko sledi vašemu gibanju oz. hoji in tako poskrbi, da je vedno z vami, ali bolje rečeno za vami.

Kljub vsemu je to še vedno invalidski voziček, zato niso pozabili na osnovne stvari, kot so udobni nasloni za roko, sedežni material, ki diha, nastavljive podnožnike z nedrsno podlogo, zmogljiv 200W motor z brezstopenjsko hitrostjo, luči, litijevo baterijo in druge dodatke. Z njim se doseže hitrost v višini 6 km/h, za obračanje potrebujemo 1,2 metra prostora, od tal je oddaljen 11 cm, za popolno napolnitev pa baterija potrebuje 5 ur. Tudi mere so dokaj klasične, saj je širok 62 cm, v dolžino meri 110 cm (skupaj s podnožniki), visok pa je 98 cm.

H3S je odličen tudi za na pot. S pritiskom na gumb se namreč samodejno zloži in tako lažje najde svoje mesto v prtljažnem prostoru osebnega avtomobila. V zloženem oz. transportnem položajo v dolžino meri 89 cm, visok je 40 cm, širina pa ostaja 62 centimetrov. S pritiskom na gumb se nato tudi samodojno sestavi v pozicijo za uporabo.  

V Sloveniji ga je moč videti, preizkusiti in kupiti na Vrhniki, pri podjetju Rotoks Slovenija.

 

Vir: airwheel.net
Foto: airwheel.net

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information