V sodelovanju z zavodom Turizem Ljubljana se je razvila aplikacija, ki uporabniku pomaga poiskati dostopno lokacijo v Ljubljani.

Volkswagen Gospodarska vozila je iz študije California XXL iz leta 2017 razvil avtodom za serijsko proizvodnjo. Podjetje bo novi avtodom na osnovi Crafterja prvič predstavilo na razstavi Caravan Salon 2018 v Düsseldorfu.

Nemški avtomobilski velikan že intenzivno testira novosti za prenovo modela T6 in novi model T7 Multivan.

Družbi Volkswagen AG in Ford Motor Company sta podpisali pismo o nameri, katerega cilj sta povečanje konkurenčnosti obeh podjetij in boljša prilagoditev potrebam strank po vsem svetu.

Ko so se na spletu pojavile špekulacije in ugibanja, da Subaru pripravlja novo velikoprostorsko limuzino (potniški kombi), smo se spomnili, da to vsekakor ne bi bil njihov prvi kombi.

Audi Q8 združuje eleganco štirivratnega luksuznega kupeja in praktično vsestranskost velikega športnega terenca. Razkošno opremljen, vsestransko povezan in robustno zasnovan za vožnjo stran od utrjenih cest je Audi Q8 suveren spremljevalec za posel in prosti čas. V tretjem četrtletju 2018 bo Audi Q8 prišel na evropski trg.

Od 17. marca je v veljavi Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih, ki zajema pravico invalidov do pomoči pri nakupu vinjete.

Želeli bi si več javnih površin brez arhitektonskih ovir, da bi se osebna asistenca že izvajala v polnem obsegu, da bi se gibalno ovirani otroci lahko vpisali v vsako običajno osnovno šolo, da bi bili dohodki invalidov višji, itd.

V mesecu juniju bo Mercedes pričel s prodajo posebne izdaje svojega V-razreda.

Autoadapt izdelke je mogoče upravljati tudi s pomočjo aplikacije na pametnem telefonu.

Joysteer 2.0 z edinstvenim sistemom povratnih informacij (force feedback) je posodobljen z novo programsko opremo.

Vlada RS je na seji sprejela akte, ki omogočajo nadaljevanje reorganizacije centrov za socialno delo za uvedbo nove organizacijske strukture.

VW T6 CenterVan s svojo uporabnostjo in zanesljivostjo osvaja Evropo.

6. maja 2018 bo več deset tisoč ljudi hkrati pomagalo najti zdravilo za poškodbo hrbtenjače.

Zagreb Auto Show smo letos izkoristili tudi za meritev dveh pomembnih dimenzij pri velikoprostornih limuzinah in kombijih.

Projekt Ljubljana Alternative Tours preverjeno ponuja ture, katere brez težav obiščemo tudi z (električnim) vozičkom.

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information