Sekcija za osebna motorna vozila je pripravila pregled novo registriranih vozil v letu 2019.

V letu 2020 ne bo manjkalo bolj ali manj pomembnih sejemskih dogodkov znotraj in izven Slovenije.

Na pragu leta 2020 se oziramo nazaj in pregledujemo kateri prispevki na spletnem mestu mojaPot.net so bili najbolj brani.

Hitri nakup je trenutno najlažji in najenostavnejši nakup in prevzem blaga za samostojnega voznika invalida (in vse ostale kupce).

Prve skice oblikovalskega oddelka znamke Volkswagen Gospodarska vozila nakazujejo, kakšen bo popolnoma novi Caddy, ki bo na trg prišel leta 2020.

Volkswagnov T6 (kot tudi pretekli T5) in Mercedesov V-razred se že vrsto let največkrat znajdeta pri predelovalcih vozil. Kateri pa je primernejši?

Veseli december je tu, z njim pa morda za marsikoga zadrega, kaj izbrati za droben poklon svojim najdražjim.

V zadnjem letu smo na družbenem omrežju facebook izvedli nekaj krajših anket, za katere tokrat podajamo združene rezultate.

Letošnji mednarodni dan invalidov spodbuja invalide k aktivnemu sodelovanju in prevzemanju vodstvenih vlog v zvezi z razvojno agendo 2030.

Nova pnevmatika Pirelli Cyber uporablja najnovejše 5G omrežje za povezovanje z drugimi avtomobili.

Z novimi vlakci Postojnska jama utrjuje zavezo trajnostnemu ter okolju prijaznemu turizmu, izboljšuje pa tudi nivo dostopnega turizma.

KD Smart Chair je inovativen, zložljiv, kompakten, lahek in priročen voziček na elektromotorni pogon.

Z novim 13.2 operacijskim sistemom iOS je Apple predstavil tudi nekaj novih čustvenih simbolov.

Evropska komisija poziva k sodelovanju pri javnem posvetovanju o Evropski strategiji o invalidnosti za obdobje 2010-2020.

17. oktobra 1994 je v Mladi Boleslav stekla proizvodnja Škode Felicie: naslednica Favorita je bila pred 25 leti prvi model češkega proizvajalca avtomobilov, ki so ga razvili pod okriljem koncerna Volkswagen.

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information