Plačilo parkirnine s pametnim telefonom

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Plačilo parkirnine s pametnim telefonom Plačilo parkirnine s pametnim telefonom | mobilePark mP

Aplikacija mobilePark mP za pametne mobilne telefone omogoča plačevanje parkirnine brez parkomatov in listkov.

Veliko samostojnih voznikov invalidov nas pozna nerodno situacijo, ko s prilagojenim vozilom parkiramo na plačljivem parkirišču in nato ne zmoremo doseči do parkomata, kjer bi plačali parkirnino in nato listek postavili na vidno mesto v vozilu. Novodobna pametna tehnologija nam je v pomoč tudi v takšnih primerih.

Aplikacija mobilePark mP za pametne mobilne telefone omogoča plačevanje parkirnine brez uporabe parkomata in postavljanja listkov na vidno mesto vetrobranskega stekla. Še več, zahvaljujoč aplikaciji ni potrebno imeti pri sebi šopa kovancev.

"Uporabnik takoj po parkiranju vozila plača parkirnino za predviden čas parkiranja in ga pred iztekom, v kolikor želi, na daljavo podaljša. Mobilno aplikacijo mobilePark mP - Parkiraj in plačaj s telefonom lahko uporabljajo tudi tujci. Uporabnik bo preko telefona obveščen kje se nahaja prosto parkirno mesto," so v opisu zapisali na spletni strani mobilePark mP.

Video s predstavitvijo sistema:


Brez skrbi, redar kljub temu, da v vozilu ni parkirnega listka, v svoji aplikaciji ve, da je parkirnina plačana in kdaj se izteče čas zakupljenega parkiranja. Za ta namen je obvezno, da v aplikacijo mobilePark mP ob registraciji vnesete tudi registrsko oznako in številko jeklenega konjička.


Aplikacija je na voljo za operacijska sistema iOS in Android. 

Galerija slik

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information