Marko K.

Marko K.

Področje dela: Od velike začetnice do zadnje pike.

URL spletne strani: http://mojaPot.net E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Novi Volkswagen T7, na novi platformi, delno elektrificiran in s precej Golfu 8 podobno armaturno ploščo, bo luč sveta ugledal leta 2021.

Septembra 1990 – po 6,7 milijona proizvedenih T1, T2 in T3, ki so imeli motor v zadku – se je s prihodom generacije T4 začelo novo obdobje Transporterjev s pogonom spredaj.

Citroën Berlingo je že več kot četrt stoletja prisoten na naših cestah in tudi v naših garažah. Je namreč zelo uporaben za prevoz oseb, vozička, skuterja ali ostalih pripomočkov. 

Oldi je testiran voziček, ki, zahvaljujoč svoji premišljeni funkcionalni konstrukciji, omogoča mobilnost vsem nepomičnim osebam.

O našem prvem dogodku Mobilnost brez ovir piše tudi časopis Slovenec.

Dol pri Hrastniku je preteklo soboto postal središče osveščanja javnosti in iskanja rešitev za težave gibalno oviranih v njihovi mobilnosti.

Obsežna posodobitev proizvodnje v tovarni Volkswagnovih gospodarskih vozil v Hannovru.

Gibalno ovirana oseba se pri izbiri nastanitve srečuje s takšnimi in drugačnimi individualnimi zahtevami. Težja kot je gibalna oviranost, težje je najti primerno nastanitev za unovčitev turističnega vavčerja.

Za RTV Slovenija smo s sogovorniki spregovorili o ovirah invalidov pri koriščenju turističnih bonov.

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information