Marko K.

Marko K.

Področje dela: Od velike začetnice do zadnje pike.

URL spletne strani: http://mojaPot.net E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Obseg prodaje je bil v letu 2020 za 24,4 odstotka manjši kot v predhodnem letu.

O našem lanskoletnem dogodku Mobilnost brez ovir si lahko preberete tudi v občinskem glasilu Hrastov list.

Leto 2020 bo v zgodovino zapisano kot leto pandemije. A tudi v takšnem letu teče življenje in tudi za leto 2020 smo pripravili 10 najbolj branih prispevkov na našem spletnem mestu.

Svet Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije je danes sprejel finančni načrt za leto 2021, ki predvideva tudi uskladitev dodatka za pomoč in postrežbo.

Objavljamo predstavitveni video prilagojenega vozila Ford Grand Tourneo Connect CenterVan.

Z željo po ustvarjanju vključujoče in predvsem solidarne družbe se izvajajo aktivnosti na različnih področjih. Primer takšnega vključujočega projekta, ki združuje turistične in kulturne vsebine in je prilagojen gibalno oviranim osebam, je rezultat skupnega sodelovanja med Slovenijo in Hrvaško.

Objavljamo poslanico ministra Janeza Ciglerja Kralja ob 3. decembru, mednarodnem dnevu invalidov.

Nova top modela iz družine Octavia v četrti generaciji ponujata še večjo varnost, nove asistenčne sisteme, več udobja in sodobne rešitve za povezljivost.

Za nakup 2B vinjete za leto 2021 ni predstavljenih sprememb, iz česar lahko sklepamo, da finančna pomoč in postopek njene pridobitve ostajata enaka.

S predlogom se zasleduje okoljske cilje in avtomatizacijo ter pospešitev postopkov za odmero davka na motorna vozila. Vlada predlaga njegovo obravnavo po nujnem postopku.

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information