Predelava Autoadapt v Sloveniji

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
AMK Servis AMK Servis | mojaPot.net

Podjetje AMK Servis iz Brezovice, je pridobilo koncesijo podjetja Autoadapt, ki je eno izmed vodilnih svetovnih podjetij na področju predelave vozil po meri invalida. Vozilo lahko povsem predelajo po meri za pasivne potnike, kot tudi za aktivnega voznika.

Carony TurnOutAMK Servis je podjetje iz Brezovice pri Ljubljani, ki se je do sedaj ukvarjalo pretežno z vgraditvijo nakladalnih ploščadi in pritrjevalnih sistemov za invalidski voziček v vozilih. Te dni pa je pridobilo tudi koncesijo za popolne predelave vozil, pod okriljem podjetja Autoadapt, ki je širom sveta znano po svojih inovativnih predelavah vozil po meri invalida - pa naj bo invalid tretiran kot pasiven potnik v vozilo, ali kot aktiven voznik.
Autoadapt in obenem sedaj tudi AMK Servis, ponuja ogromno možnosti predelav na področju vstopa in izstopa v vozilo, bodisi osebno bodisi kombi vozilo. Omogočajo ogromno pripomočkov za aktivnega voznika (podaljški ročnih zavor, predelava vožnje na ročno upravljanje, sprememba pozicije pedal, pripomočki za lažje manevriranje volana, nasloni za roke itd.), nakladalnih sistemov za ročne in električne vozičke ter tudi skuterje, predelave sedežev, itd.

Omembe vredni so tudi sistemi Carony, ki omogočajo da na vozičku in v avtu uporabljamo isti sedež - brez presedanja. Carony Go je povezan celo z električnim invalidskim vozičkom, Carony Drive pa omogoča, da z omenjemim električnim vozičkom nemoteno pridemo vse do vozniškega mesta in vožnjo opravljamo kar iz vozička, saj je le-ta zelo nizko naravnan, kar pomeni, da se brez težav prebijemo z nogami pod volan.


Za več informaciji se obrnite direktno na podjetje AMK Servis.

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information