Poglobitev vozila VW Caddy pri AMK Servis

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Volkswagen Caddy, poglobitev Volkswagen Caddy, poglobitev | AMK Servis

Volkswagen Caddy v osnovi, zaradi svoje "kockaste" oblike zadka, ponuja ogromno prostora, a vendar je za prevoz osebe na invalidskem vozičku prenizek. A tudi za to obstaja rešitev, ki jo ponuja AMK Servis - poglobitev zadnjega dela vozila.

Podjetje AMK Servis se ukvarja s prilagajanjem vozil za potrebe pasivnih invalidov (potniki), kot tudi za potrebe t.i. aktivnih voznikov invalidov. V sodelovanju s tujimi, priznanimi predelovalci, kjer se osebje AMK Servisa tudi dodatno usposablja, ponujajo dodatno poglobitev zadnjega dela vozila Volkswagen Caddy, s čimer se pridobi zadostna višina za prevoz potnika na ročnem ali električnem invalidskem vozičku. Poleg zadostne višine pa prilagoditev zajema tudi najvišje evropske standarde varnosti. 

Celotna prilagoditev zajema klančino, varnostne pasove in prilagojen varnostni pas za osebo na invalidskem vozičku. Po prilagoditvi se poleg osebe na vozičku in voznika, sočasno lahko peljeta še 2 potnika - postavitev sedežev je tako 3+1. Klop za dve osebi ostane vedno v vozilu, zložena. Za primer, ko v vozilu ni potnika na invalidskem vozičku, je dvosedežno klop mogoče postaviti v sedalni položaj, s tem pa vozilo zopet ponuja prevoz za 5 oseb. 

Vir: AMK Servis

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information