Wings for Life World Run letos tudi v Račah

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Wings for Life letos tudi v Račah Wings for Life letos tudi v Račah

6. maja 2018 bo več deset tisoč ljudi hkrati pomagalo najti zdravilo za poškodbo hrbtenjače.

"Wings for Life World Run je edinstveno, globalno tekmovanje za tekače in udeležence na invalidskih vozičkih. Namesto ciljne črte skušajo tekmovalci čim dlje bežati pred zasledovalnim vozilom. 6. maja 2018 bo tekmovanje Wings for Run World Run potekalo že peto leto zapored in udeleženci iz države Slovenija lahko tečejo skupaj v kraju Rače. Zmeni se s prijatelji, prenesite si aplikacijo Wings for Life World Run in skupaj z drugimi ljudmi tecite, dokler vas ne ujame virtualno zasledovalno vozilo. Virtualno zasledovalno vozilo starta 30 minut po uradnem pričetku tekmovanja s hitrostjo 15 km/h in postopoma pospešuje, dokler ne ujame čisto vseh tekmovalcev. 100 % vseh donacij in startnin je namenjenih projektom za raziskavo hrbtenjače," so zapisali na uradni spletni strani dogodka.

V sklopu dogodka Wings for Life World Run je letos uradno potrjena tudi trasa v Račah. Trasa je edina v Sloveniji, ki je popolnoma dostopna osebi na invalidskem vozičku.

Startna točka je v parku gradu Rače ob 13:00. Na dogodek se prijavite na uradni spletni strani: https://www.wingsforlifeworldrun.com/si/sl/app-run-race/ 

 

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information