Nova Reha v svojo ponudbo dodala TopChair-S

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Foto: Foto: Nova Reha

TopChair-S premaga vse ovire. Poleg koles ima namreč tudi gosenice, s katerimi lahko premagamo tudi stopnice.

Z vozičkom na elektromotorni pogon TopChair-S, proizvajalca Logo Silver, se lahko neovirano in samostojno premikamo na prostem, v stanovanju, po mestu ali podeželju, po stopnicah, čez pragove vrat, na pločnike, itd.

Kljub robustnosti in gosenic, je poskrbljeno tudi za udobno in prilagodljivo sedenje. Mogoča je ročna in električna nastavitev hrbtnega naslona (enake vrednosti kotov naklona). Oblazinjen sedež je izdelan iz trpežnega blaga; je zložljiv za lažji transport ter ima varnostne pasove. Opremljen je tudi s TFS prednjimi samostojnimi amortizerji za večje udobje.

TopChair-S premaga oviro visoko 20 cm in največji naklon 33° (65%). Oboje seveda velja za gosenico, medtem ko med vožnjo na kolesih premaga oviro visoko 6 cm.

Dolžina vozička znaša 115 cm (brez podnožnikov 98 cm), širina je med 68 in 70 cm, sedež je od tal odmaknjen 45 cm (na gosenicah) in 56 cm med vožnjo na kolesih. Čeprav je voziček opremljen še z gosenicami, njegova teža znaša zgolj 145 kg, sprejme pa uporabnika do 110 kg. Z enim polnjenjem baterij lahko v idealnih razmerah prevozimo 35 km, najvišja hitrost pa znaša 9 km/h.

V Sloveniji voziček TopChair-S ponuja in servisira podjetje Nova Reha.

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information